Szerelmes Boszorkány

Ébren vagyok.A szemem nyitva.Mégsem tudom kik vesznek körül,és mit akarnak tőlem.Nem értem,mit mondanak.Hallok hangokat,és érzékelek embereket,de ők a valóság részei.Én bezárkóztam egy másikba,egy olyan világba,ahol csak én járhatok..az álmaimban.

Címkék

Friss topikok

  • bali: Egy olyan kérdés ami sok kisgyereket foglalkoztat! Vajon létezik-e a Mikulás? 1. Egyetlen fajta i... (2010.08.05. 16:14) hellóka
  • ba: :] (2010.07.22. 07:43)
  • balázs: akkor jó:D (2010.05.09. 21:54)
  • Singapur: Szia Tesóm! Ezer bocsi, millió dolgom van, este meg hulla vagyok, valamint vissza kell szorítsam a... (2010.05.05. 14:38) 2010. 04. 28. szerda
  • se áok E/3: boldog blogszülinapot medika (2010.03.05. 07:22) Hát vége

HTML

Ez sem az én napom!

2009.03.27. 18:49 | Singapur | 2 komment

Ma végre szép idő volt:) Annyira élveztem,h. el se nem hiszitek! Ugyanakkor az én fejem felett kicsit gyülekeznek a felhők, vagyis ma már villámlott, dörgött, és zuhogott.

Az egyik dolog, ami elrontotta a hangulatom, a megfázásom, ami rányomta bélyegét a hetemre. Persze zh-t is ma kellett irnom, aztán rosszul lettem, mert nem ettem, mielőtt elmentem. Na és a cseresznye a habospuding tetején az, h. egy bizonyos okból kifolyólag, amit a lányok jól ismernek, görcsöl a hasam, és mglátogatott a mikulás...:S

Ezeket összeadva elég nemjól érzem magam, ráadásul egy kis fáradtság, elcsigázottság is benne van. Jó lenne, ha kicsit jobban érezném magam, de majd a 7végén találkozok Drágámmal, meg a barátokkal, és a nővéremékkel is,uh. remélem segít feltöltődni, és kipihenni magam....jó lenne.

A következő hetekben még zh-hegyek várnak rám, és cseppet sem vagyok boldog tőle, főleg,h. a fennmaradó időkben, amikor nem ezekre készülök, akkor beadandót kell írjak...szal szép az élet, csak az iskola ne lenne, mert akkor még szebb lehetne, főleg, ha nem lennék ennyire messze azoktól, akiket szeretek. Hiányoznak a barátok, a családom, a párom. Nem jó itt fent lenni egyedül Veszprémben...bár nem vagyok egyedül, mert itt is vannak barátaim, és velük is nagyon jó, de nem ugyanaz. Míg velük vagyok, addig jó, eltöltenek a kellemes érzések, még akkor is, ha egy teljesen unalmas órán szenvedünk bent közösen. De amint elválunk, rámnehezedik egyfajta magány, ami el akarja hitetni velem,h. nem kellek senkinek, nem hiányzom, és nem gondolnak rám. Nem tudom, mi az igazzág, de ahogy a szívem súgja, biztosan vannak páran, akiknek ott járok a gondolataiban, ahogy nekem is ők.

Címkék: gondolat szomorúság

A bejegyzés trackback címe:

https://szabuska.blog.hu/api/trackback/id/tr386135669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alorys 2009.03.28. 18:34:59

A lényeg, hogy biztosra tudd kik azok akik szeretnek ... a szeretet nem feltétlen abból áll, hogy hívogatjuk egymást ... hanem a gondolatokból (ahogy írtad) és tettekből. Ha pedig magányosnak érzed magad hívd fel azonnal a párod vagy szüleid ... és dumcsilj kicsit velük. Milyen suliba jársz ??? puszillak

Singapur 2009.03.29. 12:41:18

Veszprémbe járok egyetemre, turizmus és vendéglátás szakra. Harmadéves vagyok, elvileg jövőre fejezem be a tanulmányaimat....igen, ez jó ötlet, köszi. Igyekszem nem önsajnálni magam, meg kikecmeregni a dolgok mélyéről, de nem mindig megy elsőre.
süti beállítások módosítása