Szerelmes Boszorkány

Ébren vagyok.A szemem nyitva.Mégsem tudom kik vesznek körül,és mit akarnak tőlem.Nem értem,mit mondanak.Hallok hangokat,és érzékelek embereket,de ők a valóság részei.Én bezárkóztam egy másikba,egy olyan világba,ahol csak én járhatok..az álmaimban.

Címkék

Friss topikok

  • bali: Egy olyan kérdés ami sok kisgyereket foglalkoztat! Vajon létezik-e a Mikulás? 1. Egyetlen fajta i... (2010.08.05. 16:14) hellóka
  • ba: :] (2010.07.22. 07:43)
  • balázs: akkor jó:D (2010.05.09. 21:54)
  • Singapur: Szia Tesóm! Ezer bocsi, millió dolgom van, este meg hulla vagyok, valamint vissza kell szorítsam a... (2010.05.05. 14:38) 2010. 04. 28. szerda
  • se áok E/3: boldog blogszülinapot medika (2010.03.05. 07:22) Hát vége

HTML

New Moon, azaz Újhold

2009.11.29. 19:13 | Singapur | 1 komment

Hello:)

Gondolom alig várjátok beszámolóm a filmről. Szombat este elmentünk az este 8as vetítésre, ehhez képest majdnem tele volt a terem...de jóóóóó volt.

A film kicsit furán indul, aki nem ismeri az első részt sztem azt se tudja, kit hova tegyen. De nekem, aki még a 4. részt is ismeri maximum abban tudtak újat mutatni, h. mit hogyan hoznak össze. Nagyon beleéltem magam a filmbe, és olyan hamar vége lett. Kicsit kusza, és nem a könyvhöz tartják magukat szinte az egész film alatt, de nem is ez a lényeg. Némelyik rész viszont nagyon is szuper lett. Amikor Edward szakít Bellával, aki ismeri a történetet, az látja Edward-on mennyire vívódik, miközben hazudik Bellának. Tudja, mi fog neki fájni, de mivel nem ismeri a gondolatait, azt hiszi, nehezebben fogja elhinni Bella, h. nem szereti, de a lány mivel mindig kételkedett, így tudta, hogy ez be fog következni. De mégsem akarta igazán elhinni most, amikor tényleg kimondta. A szenvedésből elég jó jelenetet csináltak, mikor ül az ablak előtt, és ahogy rajta kivül a külvilág változik. Viszont nem sok önmagát átkarolós fájdalomkimutatás van a filmben, valamint azt a rétet is Jacobbal indul el a könyvben felfedezni, és egyedül találja meg. Az utána már igaz is volt. De bakker, mekkorák azok a farkasok...és mekkora zajt csapnak, azt hittem, hogy meg fogok süketülni.
De Laurent-nek legalább annyi. Amin tökre meglepődtem az az a rész volt, mikor Jake-hez elment Bell, mert rájött, ki is ő valójában. Jake aludt, és látta Sam-éket jönni a ház felé, kiment Bella, és pofonvágta Pault azt hiszem (ebben nem vagyok 100%), a lényeg,h. az egyik farkast, aki nem bir magával, ezért az átalakult, és aztán jött Jacob, aki szintén átváltozott, és elkezdett verekedni a másikkal. Majd utána beszélgetnek csak Viktóriáról, miután elviszik Emilyhez. Ez a könyvben tökre nem így, valamint fordítva is van. Jake tényleg alszik, mikor Bella odaér, és hagyja aludni, de kimegy a partra. Jake kimegy hozzá, ott beszélgetnek, szó esik Viktóriáról, és ezért elmennek a farkaoshoz,h. ezt tudják, és akkor vesziti el a türelmét a másik farkas...de végülis mind1. A sorrend sosem számított Hollywoodban...

Amikor megjelenik Alice, az viszont megint tök jó. Igaz, hamar odaérnek Volterrába, és ott Bella nem kiabálja Edward nevét. Edward pedig nem mondta azt,h. : Carlisle-nak tényleg igaza volt. Szal fura, de azért jó kis jelenet volt. Viszont a harc, amit Edward vív a Volturi egyik testőrével, azt hiszem Demetrivel, az nagyon durva....összetörnek mindent, és fura, h. két vámpír, főleg,h. Edward tud olvasni a gondolatokban, így kikapjon Demetritől. Persze ő sem minden képesség mentes, csak most nem jut eszembe mi is az. De Jane viszont naon jól ki volt találva, bár a kínzását Edward-nak sztem kicsit túlspilázták, de azért nem volt időm kibeszélni. A film nagyon gyors tempójú. Fontos részeket hagynak ki belőlük.
De viszont az a dolog, ahogy megoldották, hogy Bella krízishelyzetekben hallja Edward hagját, és a filmben látja is, az nagyon tetszett. Igaz, a könyvben nem ül fel a fura fickó motorjára, de ez is elmegy.
Viszont,h. összerakták Viktóriát, a farkasok vadászatát Harry szívrohamával, az tényleg fura volt már. De végülis, legalább érthető.

Ami nagyon hiányzott a filmből:
- Jacobbal sokkal több időt töltött, és sokat sétáltak a parton, és volt egy kedvenc uszadékfájuk, ahol sokat beszélgettek, és ahol Jake mindig fogta Bella kezét.
- mikor Edwrad-ot megmenti Bella, akkor mikor otthon felébred, nem hiszi el először,h. Edward ott van, azt hiszi álmodik, és nem akarja, hogy megcsókolja, mert akkor sokkal jobban fog neki fájni, ha felébred.

Az sem tetszett, h. nem Bellák melletti erdőben várt Edwardékra Jacob,h. beszélhessenek, és Edward sem így kérte meg Bella kezét....de jól van. Csak olyan szarul volt vége. De az, ahogy Jake bement az ablakon Bellához....kicsit vicces volt, falon és fán keresztül, de amilyen elegánsan kiugrott...az már szép volt, kár,h. a könyvben az ajtón távozott.

Ami nagyon jól meg volt még csinálva, az Bella rémálmai voltak, hát ott majdnem bőgtem. Azok a tényleg velőt rázó sikolyok...magam is féltem egy pillanatra.

Viszont az a rész, ahol motoroznak Jake-kel, és beveri a fejét, és azt mondja Jake-nek Bella, h. jóképű vagy, az nagyon tetszik:)

Szóval, ajánlom, és azt hiszem ezt is sokszor meg fogom nézni, még feliratban is:)

Címkék: film könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://szabuska.blog.hu/api/trackback/id/tr216135623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bubibl 2009.12.02. 11:07:21

szia Nővérkém! kivesézted ám a filmet, de persze igazad van, sajna nem szánnak annyi időt mint kéne egy ilyen filmre (mármint h könyv alapján csinálták). én is nagyon sajnálom h nem úgy mutattak be sokmindent mint kéne , de hát aazért egész jó összesében. látom neked Jacob a kedvenc a kép alapján, pedig szerintem eléggé gyerekesen viselkedik a 2. de inkább a 3. könyvben. jó filmnézést előre is, már kis idő múlva kívülről fogod tudni a szöveget:))) sok puszi
süti beállítások módosítása