8-kor kelni, reggeli, nehezen keltem 10kor meló, takarítani megint, ahogy számítottam rá…utána nem tudják, majd chef megmondja.
Tányérokat tanultam vinni, egy kézbe két tányért, vagy egy tányért és egy salátástálat, vagy vizet kancsóban...voltak variációk, de fájt az ujjam, meg elég megerőltető így vinni a kaját. Franz volt itt (az egyik törzsvendég), magyar cigit kell hozzak neki(Malboro). Róttuk a köröket uniformisban. Paradicsomot egyensúlyoztunk, vagy csak én, este jöttek Roberték enni + más is, kiszolgálás..szalvétát hajtogattam, evőeszközt töröltem….nem volt túl sok dolog aznap.
De mondták,h. ahhoz képest, hogy elsőre csinálom, ahhoz képest elég jól megy...már csak Michaela Schumacher kell legyek. Először megtanulni a minőséget, majd a gyorsaságot...tempó..német szokás (istenem miért?...)